50 درصد تخفیف ویژه عید نوروز 1403 سوشیال سیگنال با کد تخفیف norooz

لوگو نت بازده
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
محتوای تعاملی چیست

اشتراک‌گذاری در:

محتوای تعاملی چیست | معرفی ۵ نوع محتوای تعاملی که غوغا می‌کند!

تعامل با دیگران در همه‌جا و همه حالت‌ها یک نیاز محسوب می‌شود؛ ما آدم‌ها برای داشتن یک زندگی بهتر به شکل اجتماعی زندگی می‌کنیم و روابط خود را با تعامل و مشارکت با هم توسعه می‌دهیم. وقتی در یک کلاس درس به معلم بازخورد می‌دهیم؛ یا زمانی که درباره موضوعی با همسایه خود تبادل نظر می‌کنیم؛ یا زمانی که با دوستان خود راجع به موضوعی صحبت می‌کنیم، در همه این موارد در حال تعامل با محیط و دنیای اطرافمان هستیم؛ و به این شکل رشد می‌کنیم.

فرمول رشد و توسعه در دنیای بازاریابی دیجیتال هم دقیقاً به همین سادگی است. با تولید محتوای همدلانه می‌توانیم تعامل مخاطبان را افزایش دهیم. مسئله مهم این است که بدانیم محتوای تعاملی چیست و چطور باید آن را تولید کنیم؟

 

محتوای تعاملی چیست و چرا برای صاحبان برند اهمیت دارد؟

معمولاً زمانی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکاری اینترنتی را داشته باشند سؤالاتی مثل تولید محتوا چیست و چگونه تولید محتوا کنیم مطرح می‌شود؛ اما اگر وظیفه اصلی محتوا را جذب مخاطب بدانیم بیراه نیست؛ و چه راهکاری بهتر از اینکه مخاطب خودش در تولید محتوا با تولیدکننده همکاری کند. زمانی که شما یک محتوای تعاملی تولید می‌کنید دقیقاً به همین صورت کار می‌کند.

از جمله راه‌های ایجاد درگیری و تعامل با برند تولید محتوای تعاملی است. حالا دقیقاً این محتوای تعاملی چیست؟ محتوای تعاملی به محتوایی گفته می‌شود که بتواند مخاطب را به واکنش و پاسخ‌دادن در مقابل آن تحریک کند؛ محتوایی که همکاری، مشارکت، همدلی، دلسوزی، خشم یا سایر احساسات مخاطب را برانگیزد و به این خاطر حاضر شود نسبت به آن عملی انجام دهد.

در واقع عملی که مخاطب نسبت به مطالعه یا دیدن و شنیدن محتوا از خود نشان می‌دهد و یا از او سر می‌زند همان تعامل است. البته نوع این تعامل می‌تواند مثبت یا منفی باشد. درهرصورت تولیدکنندگان محتوا بر حسب نیاز ممکن است یکی از آنها را تحریک کنند تا مخاطب آن را تولید کند.

 

 

چطور محتوای تعاملی یا interactive content تولید کنیم؟

 

آشنایی با انواع دیگر محتوا خالی‌ازلطف نیست!

واقعیت این است که دنیای تولید محتوا بسیار گسترده است و شما می‌توانید باتوجه‌به نیاز کسب‌وکارتان انتخاب کنید که از چه نوع سبک محتوایی استفاده کنید. در این محتوا تصمیم دارم شما را با چند نوع از سبک‌های محتوا و مواردی که به موفقیت آنها کمک می‌کند آشنا کنم.

یکی از کم‌هزینه‌ترین سبک‎های محتوایی را می‌توان محتوای همیشه سبز دانست. محتوای همیشه سبز چیست؟ به محتوایی که در طولانی‌مدت کاربرد خود را از دست نداده و همچنان برای مخاطبان مفید است، محتوای همیشه سبز می‌گویند. به همین خاطر با یک‌بار هزینه بازدهی بالایی برای شما دارد.

از دیگر سبک‌های محتوایی ارزشمند محتوای تألیفی است؛ سؤال این است که محتوای تالیفی چیست؟ محتوایی که توسط نویسنده به‌صورت کاملاً منحصربه‌فرد و غیر کپی نوشته می‌شود و از روش بازنویسی یا ترجمه برای نوشتن آن استفاده نمی‌شود.

یکی دیگر از روش‌ها link Bait است، حالا Link Bait چیست؟ شما می‌توانید با استفاده از تولید محتوای طعمه، لینک‌های زیادی دریافت کنید. به‌این‌ترتیب فرصت دیده‌شدنتان بالا می‌رود و شما به‌عنوان یک محتوای معتبر شناخته می‌شوید.

استفاده از تمام سبک‌هایی محتوایی می‌تواند برای شما مفید باشد به‌شرط اینکه از اهمیت به روز رسانی محتوا و بازنشر آن غافل نشوید. بازنشر محتوا چیست؟ بازنشر محتوا به معنای دوباره زنده کردن و به چرخه تولید بازگرداندن محتوا است که می‌تواند برای محتواهای قدیمی بسیار مفید باشد.

در نهایت اگر بتوانید لحن مناسب برای محتوایتان انتخاب کنید، می‌توانید ارتباط بیشتری با مخاطبان بگیرید، اگر نمی‌دانید لحن محتوا چیست، باید بگویم که لحن محتوا، واسطه انتقال پیام و احساسات ما در حالت نوشتاری هستند؛ و باعث می‌شود مخاطب از مطالعه محتوا به درک و احساسات مختلفی دست پیدا کند.

دراین‌بین حواستان به شکاف محتوایی هم باشد. اگر نمی‌دانید شکاف محتوایی چیست در یک مقاله به طور مفصل راجع به آن توضیح داده‌ام؛ اما به طور خلاصه شکاف محتوایی به خلأهای موجود در تولید محتوای یک وب‌سایت در یک حوزه موضوعی گفته می‌شود که مخاطبان به آن نیاز دارند، اما پاسخی برای آن نمی‌یابند.

 

ویژگی‌های محتوای تعاملی چیست؟

بعد از اینکه با مفهوم محتوای تعاملی چیست آشنا شدیم، زمان آن رسیده که ویژگی‌ها و خصوصیات یک محتوای تعاملی را بلد باشیم تا بتوانیم به‌درستی از آن استفاده کنیم. شاید بتوان اولین ویژگی این نوع از محتوا را روایتگری آن دانست.

محتوا برای اینکه در دل مخاطب جا باز کند باید بلد باشد داستان بگوید و در مقابل داستان مخاطب را بشنود؛ بنابراین گفتن از تجربیات شخصی و خصوصی می‌تواند دل مخاطب را نرم کرده و با خود همراه کند.

دومین خصوصیت محتوای تعاملی این است که از مخاطب نظرسنجی می‌کند؛ با این کار به مخاطب یک پیغام مثبت ارسال می‌شود که یعنی نظر شما برای ما اهمیت دارد. دوست داریم تا جایی که می‌توانیم کسب‌وکارمان را بر مبنای نظر شما پیش ببریم.

اما مهم‌ترین ویژگی محتوای این است که شور و اشتیاق مخاطب را تحریک می‌کند؛ در واقع تمام گام‌ها برداشته می‌شود تا مخاطب ذوق مشارکت با برند و محتوا را پیدا کند. در واقع این فرق عمده محتوای تعاملی با محتوای معمولی است. در حالت معمول، مخاطب اگر به محتوای مفید و ارزشمندی برخورد کند آن را کامل می‌خواند و مدت‌زمان خوبی را در آن صفحه صرف می‌کند.

به‌این‌ترتیب وظیفه ارتباط آفرینی محتوا با مخاطب به‌درستی انجام می‌شود؛ اما در محتوای تعاملی پا را یک گام جلوتر می‌گذاریم و مخاطب را ترغیب می‌کنیم که به ما جواب بدهد. آیا محتوای ما کمکی به او کرده؟ نظر مخاطب در مورد این قضیه چیست؟ آیا تجربه‌ای در این زمینه داشته؟ شور و اشتیاق همکاری و مشارکت ایجاد می‌کنیم.

 

 

آشنایی با انواع محتوای تعاملی و مشارکتی

 

آشنایی با انواع محتوای تعاملی

برای اینکه کار تولید محتوای تعاملی را برای شما راحت‌تر کنیم، یک سری پیشنهاد در قالب انواع محتوای تعاملی به شما معرفی می‌کنیم که با استفاده از آنها می‌توانید مخاطب را سر ذوق بیاورید؛ البته فراموش نکنید که خودتان را به این اشکال محدود نکنید. شما می‌توانید به هر محتوایی که تولید می‌کنید جنبه تعاملی ببخشید، فقط کافی است از ویژگی‌هایی که برای محتوای تعاملی بیان کردیم در تولید محتوای خود استفاده کنید.

  • مسابقه

    یکی از هیجان‌انگیزترین محتوای تعاملی را می‌توان مسابقه دانست. مردم به شرکت کردن در مسابقه، پاسخ صحیح دادن، برای مدتی درگیر حدس زدن شدن و جایزه بردن علاقه زیادی دارند.

بنابراین، یکی پرتعامل‌ترین محتواها را می‌توان مسابقه دانست که قابلیت همه‌گیر و سرایت بالایی دارد و به‌مانند محتوای ویروسی هم عمل می‌کند. اگر دوست دارید در مورد محتوای ویروسی چیست بیشتر بدانید سری به مقاله آن بزنید. در نتیجه هدف شما از به‌دست‌آوردن تعامل مخاطب تأمین می‌شود.

 

  • چالش

    افراد امروزه به طرز عجیبی درگیر بازی چالش‌ها شده‌اند، به‌طوری که هرچند وقت یک‌بار چالش جدیدی راه می‌افتد؛ و بعد همه سعی می‌کنند به‌نوعی در آن شریک باشند یا حداقل بخشی از آن باشند.

پس اگر شما هم بتوانید چالش را وارد تولید محتوایتان بکنید، قطعاً محتوای فوق تعاملی خواهید داشت که افراد را به مشارکت فعالانه با شما تشویق می‌کند.

 

  • پرسش‌وپاسخ

    شما می‌توانید باتوجه‌به اهداف بازاریابی محتوا و استراتژی که برای خود تعیین کرده‌اید هرچند وقت یک‌بار یک پست پرسش‌وپاسخ ترتیب دهید. معمولاً مخاطبان سؤالات زیادی دارند که دوست دارند پاسخ آنها از شما بشنوند. به این صورت شما می‌توانید از آن پرسش‌ها برای برنامه‌ریزی و بازاریابی محتوایی خود استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر می‌توانید به مقالات استراتژی تولید محتوا چیست و بازاریابی محتوایی چیست سر بزنید.

 

  • نظرسنجی

    یکی دیگر از انواع محتوای تعاملی با استفاده از نظرسنجی تولید می‌شود. شما می‌توانید راجع به هر چیزی از مخاطبان نظرسنجی کنید. این یک راه بسیار خوب برای به شوق آوردن مخاطبان است.

از ویژگی های یک محتوای خوب توجه به نظر مخاطبان و مشتریان است. اینکه شما بتوانید محتوای خود را با مشورت مخاطبان تولید کنید و به نظر و دغدغه او بها بدهید، مخاطب را به تعامل وامی‌دارد.

 

  • ارزیابی

    از جمله نکات مهم در تولید محتوا توجه به ارزیابی به‌موقع و زمان‌بندی شده است. بهتر است هرازگاهی عملکرد تولید محتوای خود را مورد ارزیابی قرار دهید. به این طریق ضمن جلب همکاری مخاطبان، تولید محتوا Kpi یا شاخص‌های کلیدی عملکرد محتوایتان را مورد بررسی قرار داده‌اید.

 

آنچه دریافتیم

در این محتوا از نت بازده راجع به این صحبت کردیم که محتوای تعاملی چیست، و چطور می‌تواند در تحقق اهداف بازاریابی به ما کمک کند. در واقع محتوای تعاملی مخاطبان را در طی مسیر با ما همگام می‌سازد؛ و از وجود خود آنها بهره می‌گیرد.

اگر بالاترین هدف تولید محتوا را جلب‌توجه بدانیم، محتوای تعاملی در این راه بسیار موفق عمل می‌کند؛ و مخاطبان به‌نوعی برای برند تولید محتوا می‌کنند. به محتوا واکنش نشان می‌دهد و می‌توان آن را نوعی محتوای واکنش‌گرا هم نامید.

ما می‌توانیم در این راه در کنارتان باشیم. خدمات ما شامل سفارش تولید محتوا، آموزش سئو، مشاوره سئو و خرید رپورتاژ است که متناسب با اهداف کسب‌وکار شما صورت می‌گیرد و مشارکت بالایی برایتان کسب می‌کند.

مقالات مرتبط ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قوانین :

لطفاً ابتدا قوانین عمومی سایت را مطالعه نمایید. 

1- سوشیال سیگنال یک خدمات برای ارتقاء سئو سایت با استفاده از سیگنال شبکه اجتماعی می باشد ، این پروژه توسط نت بازده با نام سوشیال سیگنال در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

2- سئو یک علم تجربی است و سوشیال سیگنال نیز توسط سئوکاران دنیا یک عمل مثبت برای بهبود سئو و نشان دادن فعال بودن سایت برای گوگل است. خدمات سوشیال سیگنال نیز مانند کارهای دیگر در زمینه سئو هنوز بطور 100% قابل محاسبه برای اندازه گیری میزان تاثیر در سئو نمی باشد ولی تجربه نشان داده است که تاثیر خیلی خوبی برای سایت های دارای سوشیال سیگنال گرفته شده است. لذا باید دقت داشته باشید که نت بازده هیچگونه مسئولیتی در قبال تاثیر مثبت یا منفی سوشیال سیگنال ندارد.

3- به منظور گزارش سوشیال سیگنال تنها گزارش اولیه و انتهایی شامل اطلاعیه شروع و تعداد نهایی سیگنال ها برای کاربران گرامی ارسال می شود. امکان ارائه هیچ گزارش دیگری در این خدمات نمی باشد همچنین لینک های ارسالی برای مشاهده فقط تا تاریخ خاصی امکان مشاهده دارند و پس از ارسال مسئولیت مشاهده سریع این گزارش با خود مشتری می باشد.

4- پروژه سوشیال سیگنال نیاز به اجرای دقیق کمپین داشته و تا 72 ساعت پس از خرید پروژه اجرا می شود.