لوگو نت بازده
سوشیال سیگنال چیست

اشتراک‌گذاری در:

سوشیال سیگنال چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

همه می‌دانند که امروزه شبکه‌های اجتماعی بخش جدانشدنی زندگی ما محسوب می‌شوند و کسب‌وکارهای مختلفی به شبکه‌های اجتماعی گره خورده‌اند. حالا ما قصد داریم شما را با مفهوم “سوشیال سیگنال چیست” آشنا کنیم که کمک می‌کند کسب‌وکارها بیشتر دیده شوند و سودآوری بیشتری داشته باشند.

اینطور که بررسی‌ها نشان می‌دهد، اگر کسب‌وکاری وارد دنیای شبکه‌های اجتماعی شود و در آن رشد کند، قطعاً اثربخشی بیشتری خواهد داشت. بنابراین بسیار مهم است که فروش محصولات و خدمات در این بسترها دنبال شود. یکی از سوالات رایج کاربران، “سوشیال سیگنال چیست ؟” می‌باشد که ما در این مقاله به صورت کامل و جامع درباره آن صحبت خواهیم کرد.

سوشیال سیگنال چیست

حالا می‌خواهیم در مورد سوشیال سیگنال صحبت کنیم و بررسی کنیم که سوشیال سیگنال چیست و چه کمکی به سئو (SEO) سایت می‌کند.

اگر بخواهیم به زبان ساده توضیح دهیم، سوشیال سیگنال کمک می‌کند میزان فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی را بررسی کنیم. به این معنی که شما با سوشیال سیگنال می‌توانید میزان نظرات را مشاهده کنید، تعداد پست‌ها و لایک‌ها را بررسی کنید و همینطور اقداماتی که کاربران می‌توانند در اکانت شما انجام دهند را مورد بررسی قرار دهید. موتور جستجو هم این اقدامات را بر اساس الگوریتم‌های مختلف خود رتبه‌بندی خواهد کرد.

در واقع موتورهای جستجو از سوشیال سیگنال استفاده می‌کنند تا رتبه‌بندی بهتری برای برند مورد نظر داشته باشند.

ارتباط سئو با سوشیال سیگنال چیست

حالا که تا حدودی سوشیال سیگنال را شناختیم، وقتش رسیده بررسی کنیم که سوشیال سیگنال چه ارتباطی با سئو دارد و چطور می‌تواند روی سئو تاثیر بگذارد.

موتورهای جستجو از جمله گوگل، تعداد دفعاتی که به یک URL لینک می‌شود را مورد بررسی قرار می‌دهند. در واقع این موضوع می‌تواند الگوی خوبی برای بررسی کیفیت صفحه مورد نظر باشد. از سوی دیگر، تعداد دفعاتی که محتوای یک صفحه به اینستاگرام و یا سایر شبکه‌های اجتماعی لینک می‌شود نیز الگوی مناسبی برای تعیین کیفیت از سوی موتور جستجو است.

با همین بررسی متوجه شدیم که گوگل به واسطه سیگنال‌های شبکه‌های اجتماعی می‌تواند رتبه‌بندی بهتری برای سایت‌ها داشته باشد و از دید گوگل، سوشیال سیگنال نوعی معیار رتبه‌بندی محسوب می‌شود. هرچه سوشیال سیگنال بیشتر باشد، به معنی افزایش DA یا اعتبار دامنه است. زمانی که اعتبار دامنه بیشتر شود، یعنی دامنه ارزش بیشتری پیدا می‌کند.

زمانی که تعداد اشتراک‌گذاری‌ها و لایک‌های یک صفحه افزایش داشته باشد، به این معنی است که صفحه مورد از نظر کاربران جالب بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع شرایط کار به این صورت است که شما صفحه مورد نظر خود را در شبکه‌های اجتماعی ایجاد می‌کنید و سپس برای گوگل سوشیال سیگنال ارسال می‌کنید تا میزان محبوبیت خود را اعلام کنید.

خدمات سوشیال سیگنال از دید گوگل

دقت کنید که هر اقدامی در شبکه‌های اجتماعی به معنی سوشیال سیگنال نیست! در واقع باید بدانید که دید گوگل نسبت به سوشیال سیگنال چیست و چطور آن را مورد بررسی قرار می‌دهد. اولین و مهم‌ترین گزینه تعداد لایک‌ها است. گوگل تعداد لایک‌ها برای هر پست را مورد بررسی قرار می‌دهد.

گزینه دیگری که در سوشیال سیگنال اهمیت بسیار زیادی دارد، تعداد پست‌هایی است که انتشار می‌یابد. اما تنها تعداد پست‌ها معنا ندارد، بلکه می‌بایست فاصله زمانی انتشار پست‌ها نیز بررسی شده و الگوی درست و قانونی در این راستا رعایت شود. این موضوع اهمیت زیادی از دید الگوریتم‌های گوگل دارد.

مورد مهم بعدی، میزان اشتراک‌گذاری است. یعنی پست‌هایی که توسط یک پیج گذاشته می‌شود، توسط کاربران چند بار مجدداً منتشر می‌شود. به این عملیات Repost گفته می‌شود و از سوی گوگل اهمیت بسیار زیادی در رتبه‌بندی خواهد داشت. نظرات و کامنت‌ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارند برای موتورهای جستجوگر دارند.

دقت داشته باشید که فالوورها نیز تا حد زیادی برای موتورهای جستجو از جمله گوگل، مهم هستند. مثلاً در توییتر تعداد فالوورها بسیار مهم بوده و نشانه محبوبیت است. در نهایت نوبت به منشن‌ها (Mention) می‌رسد که در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی اهمیت زیادی دارد. مثلاً در توییتر، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی، کاربرها این امکان را دارند که از منشن استفاده نمایند.

روش‌های مستقیم ایجاد سوشیال سیگنال

برای ایجاد سوشیال سیگنال به روش مستقیم، کافی است تعامل با دیگران را بیشتر کنید. برای مثال کامنت گذاشتن از جمله روش‌های سوشیال سیگنال برای جذب فالوور است. شما می‌توانید در پست‌های دیگران نظرات مثبت و ارزنده خود را اعلام کنید. با انجام این کار، بسیاری از افراد نظر شما را می‌خوانند و در نهایت به صفحه شما سر می‌زنند. به این ترتیب تعامل بیشتر و بیشتر می‌شود.

در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، پست‌های زیادی به اشتراک گذاشته می‌شود و این رویکرد اهمیت سوشیال سیگنال در سئو را مشخص می‌کند. کسب‌وکارهایی که تلاش می‌کنند تا بتوانند سایت خود را به رونق برسانند، می‌توانند یک استراتژی کامل و درست در شبکه‌های اجتماعی داشته باشند. به این ترتیب در زمان سریع‌تری به هدف خود خواهند رسید. وقتی تعامل با کاربران بیشتر شود، شرایط بهبود رتبه سایت نیز فراهم می‌شود. 

نتیجه‌گیری

در این مقاله به سوال پرتکرار “سوشیال سیگنال چیست ؟” پاسخ دادیم. امیدواریم این محتوای آموزشی برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. در صورتی که با مطالعه این مقاله به فکر سوشیال سیگنال افتادید، می‌توانید از خدمات سوشیال سیگنال سایت نزده بازده استفاده کنید. متخصصین ما با سال‌ها تجربه آماده خدمت‌رسانی به شما خوبان هستند. 😉

قابل ذکر است که در صورت درخواست مشاوره سئو ، سفارش تولید محتوا و خرید رپورتاژ تیم نت بازده در خدمت شماست.

مقالات مرتبط ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قوانین :

لطفاً ابتدا قوانین عمومی سایت را مطالعه نمایید. 

1- سوشیال سیگنال یک خدمات برای ارتقاء سئو سایت با استفاده از سیگنال شبکه اجتماعی می باشد ، این پروژه توسط نت بازده با نام سوشیال سیگنال در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

2- سئو یک علم تجربی است و سوشیال سیگنال نیز توسط سئوکاران دنیا یک عمل مثبت برای بهبود سئو و نشان دادن فعال بودن سایت برای گوگل است. خدمات سوشیال سیگنال نیز مانند کارهای دیگر در زمینه سئو هنوز بطور 100% قابل محاسبه برای اندازه گیری میزان تاثیر در سئو نمی باشد ولی تجربه نشان داده است که تاثیر خیلی خوبی برای سایت های دارای سوشیال سیگنال گرفته شده است. لذا باید دقت داشته باشید که نت بازده هیچگونه مسئولیتی در قبال تاثیر مثبت یا منفی سوشیال سیگنال ندارد.

3- به منظور گزارش سوشیال سیگنال تنها گزارش اولیه و انتهایی شامل اطلاعیه شروع و تعداد نهایی سیگنال ها برای کاربران گرامی ارسال می شود. امکان ارائه هیچ گزارش دیگری در این خدمات نمی باشد همچنین لینک های ارسالی برای مشاهده فقط تا تاریخ خاصی امکان مشاهده دارند و پس از ارسال مسئولیت مشاهده سریع این گزارش با خود مشتری می باشد.

4- پروژه سوشیال سیگنال نیاز به اجرای دقیق کمپین داشته و تا 72 ساعت پس از خرید پروژه اجرا می شود.