لوگو نت بازده
لینک سازی داخلی در وردپرس

اشتراک‌گذاری در:

یادگیری لینک سازی داخلی در وردپرس با 2 روش بسیار آسان!

رفتن به یک شهر جدید و روبرو شدن با راه‌های ناشناخته ممکن است هرکسی را از گردش و بازدید در آنجا بترساند! احتمالاً افراد زیادی دوست دارند به مکان‌های جذاب و تاریخی آن شهر سر بزنند؛ اما ممکن است به‌خاطر بلد نبودن مسیرها از این کار منصرف شوند. چراکه ترس گم‌شدن در شهری غریب و نداشتن هیچ دوست و آشنایی را دارند.

دقیقاً به همین خاطر است که کتاب‌های راهنمای توریستی به وجود آمده‌اند و نقشه راه‌ها و اماکن را در خود جای‌داده‌اند. عملکرد لینک‌ سازی داخلی در وردپرس هم به همین صورت است. دست مخاطب را می‌گیرد و با خود همراه می‌کند. به این صورت کاربر مجبور نیست دنبال محتواهای موردعلاقه خود بگردد.

اگر با مقالات نت بازده همراه بوده باشید، در جریان هستید که از اهمیت لینک سازی در بهبود و افزایش سئوی وب‌سایت در مقاله دیگری گفته‌ام؛ در این محتوا قصد دارم آموزش ایجاد پیوند میان مقالات را با شما به اشتراک بگذارم تا ببینید چقدر آسان است! و دیگر به‌خاطر بلد نبودن و سختی آن، از زیر لینک‌سازی برای وب‌سایتتان شانه خالی نکنید.

 

لینک داخلی چیست و اصولاً چرا لینک سازی برای سایت‌ها اهمیت دارد؟

به پیوندهایی که برای ایجاد ارتباط میان صفحات مختلف یک وب‌سایت ایجاد می‌شود لینک داخلی گفته می‌شود. لینک‌های داخلی دو کارکرد مهم دارند؛ اولین کاربرد این است که به مخاطبان کمک می‌کند بهتر و سریع‌تر محتواهای موردعلاقه و نظرشان را پیدا کنند. دوم اینکه، به درک بهتر موضوع محتواها توسط موتورهای جستجو کمک می‌کنند.

زمانی که شما در یک محتوا لینک داخلی ایجاد می‌کنید، این کار را به‌وسیله یک متن لینک دار یا تصویر دارای لینک انجام می‌دهید. به این متن انکر تکست گفته می‌شود. انکر تکست می‌تواند کلمه یا عبارت کلیدی باشد. این کلمه به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که مقاله درباره چه موضوعی است.

فکر می‌کنم هر کس با شناخت از دو کارکرد لینک‌سازی، به اهمیت آن پی برده باشد؛ چراکه یک استراتژی سئوی ساده، کاربردی و بسیار مؤثر محسوب می‌شود. به‌ویژه اگر بودجه چندانی برای اختصاص دادن به سئوی وب‌سایتتان نداشته باشید، لینک‌سازی یک راه‌حل ارزان و در دسترس است که همه تولیدکنندگان محتوا می‌توانند از آن بهره ببرند. بااین‌حال باید در این زمینه دقت عمل داشته باشید تا حتی سهواً هم به سمت روش‌های اشتباه و به‌اصطلاح میان‌بر که قصد دورزدن گوگل را دارند نروید. این روش‌ها نه‌تنها نتیجه خوبی به عمل نمی‌آورند، بلکه از جمله دلایل پنالتی شدن در گوگل هم هستند.

به‌جای این کار با داشتن یک برنامه برای لینک‌سازی داخلی و در کنار آن بهره‌بردن از استراتژی لینک سازی خارجی می‌توانید وب‌سایت را به جایگاه رتبه یک در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل برسانید. جایگاهی که آرزو و خواست تمام وب‌مستران و استراتژیست‌های محتوا است.

 

 

استراتژی لینک داخلی

 

روش‌های لینک سازی داخلی در وردپرس چیست؟

امروزه سایت‌های زیادی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند و این موضوع کار لینک سازی را نیز بسیار ساده کرده است. اگر شما هم دوست دارید درباره اینکه چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم، بدانید باید بگویم که لینک سازی داخلی در وردپرس به دو شکل صورت می‌گیرد. امکان لینک سازی هم به‌صورت دستی و سنتی به‌وسیله تولیدکنندگان محتوا وجود دارد؛ و هم به‌صورت خودکار و هوشمند که به‌وسیله افزونه‌های وردپرسی انجام می‌شود.

البته اگر شما سایت وردپرسی ندارید باید با استفاده از کدهای Html لینک سازی کنید که هم می‌توانید از توسعه‌دهنده وب‌سایتان بخواهید برایتان انجام دهد؛ و هم می‌توانید با جستجو در گوگل، یک نمونه کد را برداشته و برای باقی موارد لینک‌های خود را جای‌گذاری کنید. سپس کد را در محتوا قرار دهید.

 

لینک سازی داخلی در وردپرس به‌صورت دستی و موردی

اما برگردیم به موضوع اصلی آموزش لینک سازی داخلی در وردپرس؛ برای اینکه به‌صورت دستی لینک را به محتواهایتان اضافه کنید، باید محتوای موردنظر را بازکرده و قسمتی از متن را که قصد دارید لینک ایجاد کنید انتخاب یا سِلِکت کنید. سپس از منوی ویرایش بالای محتوا، گزینه لینک یا پیوند را انتخاب کنید. سپس با باز شدن منوی لینک سازی، آدرس مقصد را که قبلاً کپی کرده‌اید در اینجا الصاق کنید.

بعدازاین مرحله باید روی علامت فِلِش آبی‌رنگ کلیک کنید تا لینک ساخته شود. به همین راحتی شما در محتوای خود لینک داخلی ایجاد کرده‌اید؛ و می‌توانید با ایجاد لینک‌های متعدد میان محتواها ارتباط برقرار کرده و کاری کنید تا گوگل به‌عنوان یک موتور جستجو مخاطب مدت‌زمان زیادی را در سایت شما حضور داشته باشند و بلافاصله از سایت بیرون نروند.

یکی از سبک‌هایی که می‌توانید در تولید لینک‌های داخلی بهره ببرید استفاده از آموزش تکنیک آسمان خراش در محتوا است. این نوع محتوا به‌واسطه طولانی بودن امکان ایجاد لینک‌های متعدد را به وجود می‌آورد؛ و حتی شما می‌توانید در یک محتوای سه الی چهارهزار کلمه‌ای، ۱۰ تا ۱۵ عدد لینک داخلی ایجاد کنید؛ بدون اینکه از قواعد موتورهای جستجو تخلف کرده باشید.

 

لینک سازی داخلی در وردپرس با استفاده از افزونه InterLinks Manager

استفاده از افزونه‌ها زمانی که سایت دارای محتواهای زیادی است و ساختن لینک‌های داخلی کاری دشوار می‌شود، بسیار کمک‌کننده است. در چنین شرایطی چک کردن موردبه‌مورد محتواها و ایجاد ارتباط بین آنها کاری زمان‌بر و مشکل است. ازاین‌رو، استفاده از پلاگین‌های وردپرسی امکان ایجاد پیوند میان محتواهای متعددی را فراهم می‌سازد.

در این مورد چندین افزونه وجود دارد که می‌توانید از آنها برای لینک‌سازی داخلی استفاده کنید؛ اما پیشنهاد من استفاده از افزونه InterLinks Manager باتوجه‌به کاربردی و بهینه بودن آن است.

این افزونه امکان تولید لینک‌های داخلی خودکار و هوشمند را دارد. روش کار به این صورت است که کلمات کلیدی حوزه کاری و لینک صفحه موردنظرتان را مشخص می‌کنید و از این به بعد در هر محتوایی آن کلمات مشاهده شود، افزونه به طور خودکار آنها را به صفحه مقصد لینک می‌کند. لینک سازی داخلی در وردپرس با این افزونه به‌آسانی و به‌سرعت امکان‌پذیر است. همچنین امکان ردیابی لینک‌های ایجاد شده و اقداماتی که کاربران به‌واسطه آنها انجام می‌دهند وجود دارد. این پتانسیل به شما اجازه می‌دهد رفتار کاربران خود را تحلیل کرده و از آن برای بهبود سئوی وب‌سایت خود استفاده کنید.

از جمله سایر ظرفیت‌های این افزونه منوی Juice است که در آن دررابطه‌با لینک‌ها اطلاعاتی ارائه می‌شود؛ فهرستی از لینک‌های مرتبط در اختیار صاحب وب‌سایت قرار می‌گیرد که می‌توان با استفاده از آنها استراتژی لینک‌سازی خود را بر آن منطبق کرد.

این افزونه قابلیت دریافت پیشنهادهایی برای لینک‌سازی دارد که کار را برای شما آسان می‌سازد؛ و درصورتی‌که فرصت کافی برای تدوین استراتژی ندارید، می‌توانید از باکس متای پیشنهادهای افزونه استفاده کنید.

 

 

چطور در وردپرس به صورت دستی لینک‌سازی کنیم؟

 

امکان لینک‌سازی تصاویر در وردپرس

از جمله اقدامات دیگر برای لینک سازی داخلی در وردپرس استفاده از تصاویر است. در واقع همیشه نیازی نیست که برای اینکه لینک‌های داخلی در محتواها ایجاد کنیم از متن و کلمات کلیدی استفاده کنیم. حال سؤال این است که چگونه تصاویر را سئو کنیم؟

به این منظور می‌توانیم به تصاویر لینک بدهیم و کاربر با کلیک بر روی تصویر به صفحه موردنظر منتقل شود. مزیت لینک‌سازی در تصاویر این است که احتمال اسپم شناخته شدن توسط گوگل را کاهش می‌دهد؛ زیرا در برخی مواقع اگر اقدامات مربوط به ایجاد لینک را به‌درستی انجام ندهیم، ممکن است در بهینه‌سازی لینک‌ها و استفاده از کلمات کلیدی تکراری زیاده‌روی کنیم و از طرف گوگل اخطار بگیریم.

به همین خاطر می‌توان با استفاده از متن جایگزین تصاویر یا همان گزینه ALT تصاویر، لینک داخلی ایجاد کنیم و کاربر را به صفحات موردنظر هدایت کرده و رضایت گوگل را نیز به دست آوریم.

 

آنچه دریافتیم

در این مقاله از نت بازده درباره لینک سازی داخلی در وردپرس صحبت کردیم و مشاهده کردید که ساختن لینک‌های داخلی کار سختی نیست؛ فقط کافی است با توجه و دقت به روند تولید محتوایتان برای خود یک استراتژی ایجاد لینک انتخاب کنید و بر اساس آن عمل کنید.

اگر شما هم قصد دارید با استفاده از بازاریابی محتوا کسب‌وکار خود را روی بورس بیاورید و به رتبه‌های بسیار خوب در صفحه نتایج گوگل دست پیدا کنید، من استفاده از خدمات نت بازده را پیشنهاد می‌دهم.

خدمات ما شامل سفارش تولید محتوا، آموزش سئو، مشاوره سئو و خرید رپورتاژ است که می‌تواند تمام ابعاد موردنیاز شما را به طور کامل پوشش دهد. درنگ نکنید و همین حالا سفارش خود را به ثبت برسانید.

مقالات مرتبط ...

8 پاسخ

    1. سلام و درود خدمت شما
      هیچ قانونی وجود نداره که دقیقا باید چندتا لینک بدید. ولی توی محتوای 1000 کلمه ای میشه راحت 4 تا 5 تا لنیک خوب داد. چیزی که از تعداد خیلی مهم تر هست، اینکه لینک هایی که میدین مرتبط باشه و یک ارتباط معنایی وجود داشته باشه.

  1. سلام وقت بخیر
    عذرمیخوام برای لینک دادن میتونم از فروشگاه خودم که همون محصول رو توی ترب تبلیغ کردم لینک بدم؟
    چطور لینکش رو توی ترب پیدا کنم؟

    1. سلام و عرض ادب
      متاسفانه دقیق متوجه سوالتون نشدم. لطفا یک تماسی ما ما داشته بلشید تا راهنماییتون کنیم.

  2. سلام و خدا قوت من توی سایتم اولین نوشته ای هست که گذاشتم و حدود 2000 تا کلمه دارم میتونم لینک براش نزارم؟

    1. سلام و عرض ادب
      متاسفانه به صورت دقیق متوجه منظورتون نشدم تا بتونم راهنماییتون کنم

  3. سلام وقت بخیر
    یه سری محصول دارم که همشون یه آموزش مشترک دارن ، این آموزش رو به صورت مقاله جداگانه نوشتم
    اگر زیر همه محصولات لینک داخلی این آ»وزش رو بزارم از نظر گوگل اسپم حساب نمیشه؟
    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قوانین :

لطفاً ابتدا قوانین عمومی سایت را مطالعه نمایید. 

1- سوشیال سیگنال یک خدمات برای ارتقاء سئو سایت با استفاده از سیگنال شبکه اجتماعی می باشد ، این پروژه توسط نت بازده با نام سوشیال سیگنال در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

2- سئو یک علم تجربی است و سوشیال سیگنال نیز توسط سئوکاران دنیا یک عمل مثبت برای بهبود سئو و نشان دادن فعال بودن سایت برای گوگل است. خدمات سوشیال سیگنال نیز مانند کارهای دیگر در زمینه سئو هنوز بطور 100% قابل محاسبه برای اندازه گیری میزان تاثیر در سئو نمی باشد ولی تجربه نشان داده است که تاثیر خیلی خوبی برای سایت های دارای سوشیال سیگنال گرفته شده است. لذا باید دقت داشته باشید که نت بازده هیچگونه مسئولیتی در قبال تاثیر مثبت یا منفی سوشیال سیگنال ندارد.

3- به منظور گزارش سوشیال سیگنال تنها گزارش اولیه و انتهایی شامل اطلاعیه شروع و تعداد نهایی سیگنال ها برای کاربران گرامی ارسال می شود. امکان ارائه هیچ گزارش دیگری در این خدمات نمی باشد همچنین لینک های ارسالی برای مشاهده فقط تا تاریخ خاصی امکان مشاهده دارند و پس از ارسال مسئولیت مشاهده سریع این گزارش با خود مشتری می باشد.

4- پروژه سوشیال سیگنال نیاز به اجرای دقیق کمپین داشته و تا 72 ساعت پس از خرید پروژه اجرا می شود.