لوگو نت بازده
چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم

اشتراک‌گذاری در:

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم | پیشنهاد 7 مرحله‌ای برای ایجاد لینک

لینک سازی داخلی باعث بهبود سئوی وب‌سایت می‌شود و در نتیجه بهینه‌سازی آن، امکان بهتر دیده‌شدن محتواها فراهم می‌شود. محتوای قدیمی دوباره روی کار می‌آیند و در معرض دید مخاطبان جدید قرار می‌گیرند؛

بنابراین، مهم است که بدانیم چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم تا بتوانیم به چنین موفقیتی دست یابیم؟ تا انتهای مقاله با من همراه باشید 7 پیشنهاد کاربردی برای ایجاد لینک‌های داخلی در انتظار شماست.

 

چرا لینک‌سازی داخلی برای وب‌سایت اهمیت دارد؟

اگر به اهمیت سئوی وب‌سایت برای دیده‌شدن و رتبه گرفتن در صفحه نتایج موتورهای جستجو واقف باشید، یک راه ارزان و بسیار کاربردی برای بهینه‌سازی استفاده از ایجاد لینک‌های داخلی یا internal links است.

لینک‌سازی داخلی امکان ایندکس بهتر صفحات را فراهم می‌کند؛ وقتی لینک محتوای جدید را در یک محتوای قدیمی که قبلاً ایندکس شده قرار می‌دهید فرصت سریع‌تر ایندکس شدن را برای صفحات جدید به وجود می‌آورید. همچنین بخشی از اعتبار صفحات قدیمی به صفحات جدید منتقل می‌شود.

به‌علاوه لینک‌سازی داخلی لذت مطالعه را برای مخاطبان دوچندان می‌کند. وقتی که مخاطب به دنبال جستجوی یک مطلب وارد سایت شما می‌شود، اگر محتوا جذاب و کاربردی باشد، معمولاً به مطالعه محتواهای دیگر شما هم تمایل پیدا می‌کند. در همین موقع است که لینک داخلی به داد مخاطب می‌رسد و او را از گشت‌وگذار در سایت خلاص می‌کند، و لقمه حاضر و آماده را پیش روی او می‌گذارد.

به این صورت لینک‌سازی به موتورهای جستجو در فهم بهتر محتواهای مقالات کمک می‌کند؛ زیرا زمانی شما از یک مقاله به مقاله دیگر لینک می‌دهید که ارتباطی میان آن دو وجود داشت؛ به‌این‌ترتیب وقتی گوگل به مقاله لینک داده شد سر می‌زند، شناخت بهتری از موضوع مقاله اولیه به دست می‌آورد.

همچنین گوگل عاشق وب‌سایت‌هایی است که اتصالات زیادی در میان صفحات آن وجود دارد؛ و در آن خیلی زود به صفحات خروجی یا اگزیت پیج نمی‌رسد. حالا که به‌ضرورت ایجاد لینک‌های داخلی پی بردیم، باید بدانیم که چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم. برای آشنایی با روش‌های ایجاد پیوندهای داخلی ادامه مقاله را مطالعه کنید.

 

 

ایحاد لینک‌های داخلی

 

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟

لینک سازی داخلی به‌نوعی طراحی و معماری داخلی وب‌سایت محسوب می‌شود؛ ازاین‌رو، اگر به‌درستی انجام شود می‌تواند به بهینه‌سازی وب‌سایت کمک شایانی کند. به این منظور از شیوه‌های مختلفی برای لینک سازی استفاده می‌شود؛ برخی راهکارها به‌قدری پیچیدگی و درهم‌تنیدگی دارند که هم صاحبان وب‌سایت را گیج می‌کند، هم برای کاربران مفید نیست؛ و کمکی به تجربه بهتر آنان نمی‌کند.

درحالی‌که برای ساخت لینک‌های داخلی نیازی نیست که خیلی خودمان را اذیت کنیم و از فرمول‌های عجیب‌وغریب استفاده کنیم؛ چراکه هدف، ایجاد ارتباط میان مقالات مختلف سایت و دسترسی بهتر مخاطبان به محتواهاست. به همین منظور باید به طور عادی خودمان را جای مخاطبان قرار دهیم و ببینیم که اگر به‌جای کاربر بودیم، بعد از مطالعه یک مقاله خوب چه توقعی داشتیم؛ و برای لینک سازی همان کار را پیاده کنیم.

حالا برای اینکه ذهنیت بهتری از سؤال که چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم پیدا کنیم در چند مرحله پیشنهاداتی را ارائه می‌کنم:

 

۱– هر زمان که محتوای جدید تولید می‌کنید به محتوای قدیمی لینک بدهید

به این منظور با انتشار پست جدید، لینک چند محتوای قدیمی را به طور کاملاً طبیعی و کاربردی در آن قرار دهید. دقت کنید که پیوندهای قرار داده شده مرتبط به موضوع مقاله جدید باشند و با بیان چند جمله در مورد آن شرایط لازم را فراهم آورید؛ و سپس به‌صورت طبیعی لینک‌ها را جای‌گذاری کنید.

به‌این‌ترتیب زمانی که ربات‌های خزنده گوگل محتوا را کراول می‌کنند از طریق لینک‌ها به محتواهای قدیمی وب‌سایت می‌روند؛ و با این شیوه می‌توانید از محتواهای قدیمی برای پست جدید اعتبار کسب کنید؛ چراکه بخشی از اعتبار صفحات قدیمی به صفحات جدید منتقل می‌شود.

 

۲– لینک پست‌های جدید را در محتواهای قدیمی قرار دهید

این مورد دقیقاً برعکس مورد اول است؛ به این صورت که زمانی که قصد به‌روزرسانی پست‌های قدیمی سایت را دارید، می‌توانید از آنها به چند مورد از مقالات جدید لینک بدهید. به‌روزرسانی پست قدیمی باعث می‌شود ربات‌های خزنده گوگل دوباره محتوای قدیمی را کراول کنند، به این صورت محتوای جدید هم فرصت ایندکس شدن توسط گوگل را پیدا می‌کند.

مقالات قدیمی چون قبلاً ایندکس شده‌اند و مورد تأیید گوگل قرار گرفته‌اند از اعتبار خوبی برخوردار هستند، و معمولاً گوگل به طور مرتب به آنها سر می‌زند و هرگونه آپدیت آن را ثبت می‌کند؛ ازاین‌رو، قراردادن لینک مقالات جدید یک اقدام هوشمندانه است، زیرا گوگل به‌محض رسیدن به لینک آنها را دنبال می‌کند؛ و به همین راحتی محتوای جدید به‌سرعت ایندکس می‌شود.

درحالی‌که اگر از لینک‌سازی داخلی بهره نبرده بودید شاید باید مدت طولانی منتظر می‌ماندید تا موتور جستجو این صفحات را کراول و ایندکس کند.

 

 

چطور لینک داخلی بسازیم؟

 

۳– به صفحات مهم، دارای اعتبار و پربازدید سایت خود لینک بدهید

برخی از صفحات هستند که در هر کسب‌وکار از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و به‌اصطلاح سنگ بنا یا زیربنای آن هستند؛ به همین خاطر باید در لینک‌سازی داخلی به آنها هم توجه کرد و مواظبت کرد که از قلم نیفتند.

بنابراین، حواستان باشد که بعد از تعیین محتواهای بنیادی، از صفحات مختلف به آنها لینک بدهید تا بتوانند اعتبار بالاتری کسب کنند؛ و بعد که آن صفحات برای گوگل معتبر شدند، خودشان می‌توانند از طریق لینک‌سازی به صفحات دیگر اعتبار پس بدهند.

اما به یاد داشته باشید که لینک به صفحه اصلی سایت و صفحاتی مانند تماس با ما، درباره ما و… کاربرد چندانی ندارند؛ و لازم نیست تمام لینک‌ها را به صفحه اصلی بدهید، بلکه بهتر است میان مقالات وبلاگ لینک‌های داخلی را برقرار کنید.

 

۴– در ساخت انکر تکست‌ها دقت به عمل‌آورید

انکر تکست به کلماتی گفته می‌شود که به‌وسیله آن از یک مقاله به یک مقاله دیگر لینک داده می‌شود. در انتخاب کلماتی که برای انکر تست استفاده می‌شوند باید احتیاط کنید؛ به این معنی که کلمات باید محتوا و موضوع مقاله‌ای که به آن لینک می‌دهید مرتبط باشد.

معمولاً از کلمه کلیدی اصلی مقالات به‌عنوان انکر تکست استفاده می‌شود، اما دقت کنید که همیشه از انکر تکست تطبیق دقیق یا Exact Match استفاده نکنید. اگر همیشه از همان کلمه کلیدی اصلی مقالات برای لینک دادن استفاده کنید، گوگل این عمل را کیورداستافینگ در نظر می‌گیرد.

بنابراین، در استفاده از انکر تکست‌ها مواظبت کنید و به‌جای استفاده همیشگی از کلمه کلیدی اصلی از کلمات مرتبط و یا با کمی ایجاد تغییر و تفاوت استفاده کنید. به‌این‌ترتیب حتی می‌توانید کلمات نزدیک به کلمه اصلی را پوشش دهید.

 

۵- لینک‌سازی داخلی با استفاده از تکنیک آسمان‌خراش

یکی از بهترین شیوه‌ها برای لینک‌سازی داخلی با استفاده از آموزش تکنیک آسمان خراش در محتوا است. در واقع تکنیک آسمان‌خراش یک سبک محتوایی است که به مقالات بسیار بلند و جامع مشهور است.

به طور حتم یک مقاله طولانی چند هزار کلمه‌ای فرصت مناسبی برای ایجاد لینک‌های داخلی و حتی استراتژی لینک سازی خارجی است بدون اینکه از روش های سئو کلاه سیاه استفاده کنیم و منجر به جریمه شدن توسط گوگل شویم.

 

۶- چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟ لینک‌سازی اتومات

سیستم مدیریت محتوای وردپرس و افزونه‌های آن امکانات متعددی را در اختیار ما قرار می‎دهند؛ به همین منظور شما می‌توانید از افزونه Automatic SEO Links برای لینک سازی داخلی در وردپرس به‌صورت اتوماتیک استفاده کنید.

طریق کار این افزونه به این صورت است که با معرفی کلمات کلیدی محتواهای خود به آن، می‌توانید بدون دخالت تفکر انسانی لینک‌سازی کنید. هر زمان که در سایر مقالات از آن کلمات کلیدی استفاده کنید، افزونه به‌صورت خودکار آن کلمه را مقاله موردنظر لینک می‌کند و میان آنها ارتباط برقرار می‌سازد.

 

۷- لینک‌سازی تصاویر

علاوه بر متن محتوا امکان لینک‌سازی تصاویر هم وجود دارد. سؤال این است که چگونه تصاویر را سئو کنیم؟ برای این کار باید ALT تصاویر و یا متن جایگزین تصاویر را قرار دهید. زمانی که شما برای تصاویر متنی را به‌عنوان توضیح در نظر می‌گیرید، به این صورت به گوگل در تشخیص و شناخت تصاویر کمک می‌کنید؛ و این کار باعث بهبود لینک‌سازی می‌شود.

 

آنچه دریافتیم

در این مقاله از نت بازده درباره اینکه چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم صحبت کردیم؛ و متوجه شدیم که یکی از اقدامات مؤثر در سئوی وب‌سایت که به‌آسانی و با هزینه کم قابل انجام است، ایجاد لینک‌های داخلی است.

اگر به تولید محتوا برای کسب‌وکار خود نیاز دارید پیشنهاد می‌کنم بعد از دریافت مشاوره سئو و استفاده از آموزش سئو رایگان ما درباره سفارش تولید محتوا و خرید رپورتاژ تصمیم‌گیری کنید.

مقالات مرتبط ...

2 پاسخ

  1. سلام وقتتون بخیر.

    ما یک سایت داریم که مدتی هست روش کار میکنیم ولی فقط دوتا صفحه از اون رو گوگل ایندکس کرده ک اون دونا صفحه هم خیلی وقته پاک کردیم و ارور ۴۰۴ میده ولی جالبه وقتیوهر چیزی رو سرچ میکنیم ک مربوط ب سایت ما باشه توی نتایج گوگل و صفحه اول میایم!!! با اینکه گوگل ما رو ایندکس نکرده. مثلا اگر سرچ کنید مسابقات فیراکاپ بعد از سایت فقراکاپ و چندتا سایت دیگ سایت ما به نام روبوخبر نمایش داده میشه.

    حالا ما قصد داریم دامنه جدید بگیریم و دامنه دات کام بگیرم حالا نمیدونیم اطلاعات دامنه قبلی رو روی دامنه جدید ری دایرکت کنیم یا نه؟

    اگر ری دایرکت کنیم اعتبار دامنه قبلی میفته ب جدید؟

    کلا چطوری دامنه قبلی و اطلاعاتش رو ب صورت کلی از گوگل پاک کنیم؟

    چیکار کنیم وقتی دامنه قبلی رو حذف کردیم مطالب اون رو وقتی میخوایم تو دامنه جدید بذاریم گوگل کپی محسوب نکنه کار رو؟ و ما رو جریمه نکنه؟

    ممنون میشم راهنماییمون کنید.

    قابل ذکره من خیلی سعی کردم تیکت ارسال کنم ولی ظاهرا چون محصولی نخریدم نمیتونم!!!

    1. سلام و درود خانم غلامی
      برای این موضوع می بایست تغییر دامنه انجام دهید تا در رابطه با کپی بودن مطالب و همچنین انتقال مطالب به مشکل بر نخورید.
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قوانین :

لطفاً ابتدا قوانین عمومی سایت را مطالعه نمایید. 

1- سوشیال سیگنال یک خدمات برای ارتقاء سئو سایت با استفاده از سیگنال شبکه اجتماعی می باشد ، این پروژه توسط نت بازده با نام سوشیال سیگنال در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

2- سئو یک علم تجربی است و سوشیال سیگنال نیز توسط سئوکاران دنیا یک عمل مثبت برای بهبود سئو و نشان دادن فعال بودن سایت برای گوگل است. خدمات سوشیال سیگنال نیز مانند کارهای دیگر در زمینه سئو هنوز بطور 100% قابل محاسبه برای اندازه گیری میزان تاثیر در سئو نمی باشد ولی تجربه نشان داده است که تاثیر خیلی خوبی برای سایت های دارای سوشیال سیگنال گرفته شده است. لذا باید دقت داشته باشید که نت بازده هیچگونه مسئولیتی در قبال تاثیر مثبت یا منفی سوشیال سیگنال ندارد.

3- به منظور گزارش سوشیال سیگنال تنها گزارش اولیه و انتهایی شامل اطلاعیه شروع و تعداد نهایی سیگنال ها برای کاربران گرامی ارسال می شود. امکان ارائه هیچ گزارش دیگری در این خدمات نمی باشد همچنین لینک های ارسالی برای مشاهده فقط تا تاریخ خاصی امکان مشاهده دارند و پس از ارسال مسئولیت مشاهده سریع این گزارش با خود مشتری می باشد.

4- پروژه سوشیال سیگنال نیاز به اجرای دقیق کمپین داشته و تا 72 ساعت پس از خرید پروژه اجرا می شود.