لوگو نت بازده
آموزش SEO | دوره جامع و رایگان SEO
جلسه 15

تاثیر دسته بندی و برچسب ها در سئو

استفاده صحیح و اصولی از دسته‌بندی‌ها و برچسب‌ها می‌تواند تاثیرات شگفت‌انگیری بر سئو سایت بگذارد که در این ویدئو به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

شما اینجا هستید :

آموزش سئو

مدت زمان ویدئو :

20 دقیقه

photo_2019-02-12_00-19-52
مهدی جبین پور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

پخش ویدیو
photo_2019-02-12_00-19-52
مهدی جبین پور

دانشجوی دکتری تجارت الکترونیک ، امیدوارم بتوانم خدمتگزار خوبی برای مردم کشورم باشم.

مشاوره سئو

مشاوره حرفه‌ای سئو

سؤالتتان را از ما بپرسید و با آگاهی لازم، سئو سایتتان را انجام دهید.

ما برای اینکه بتوانیم راحت‌تر خودمان را به موتورهای جستجو معرفی کنیم و سایتمان راحت‌تر توسط موتورها جستجو دسته‌بندی و ایندکس شود، به برچسب‌ها و دسته‌بندی نیاز داریم. اما باید بدانید علی‌رغم اینکه زیاد به دسته‌بندی در سایت‌ها توجه نمی‌شود، صفحات بسیار مهمی هستند، چراکه صفحات لندینگ یا اصلی به‌حساب می‌آیند. این راه در مورد ایندکس اضافه کنیم که اگر سایت شما ایندکس نمی شود، ما مقاله‌ای با عنوان “دلایل ایندکس نشدن سایت در گوگل” برای حل این موضوع نوشته‌ایم.

فرض کنید که کاربر عبارت “گوشی‌های سامسونگ” را سرچ می‌کند. هدف کاربر این است که به یک وب‌سایتی مراجعه کند که در آن انواع گوشی‌های سامسونگ قرار گرفته است. اگر منظور کاربر یک نوع خاص از گوشی سامسونگ بود، دقیقاً همان مدل خاص را سرچ می‌کرد، اما وقتی “گوشی‌های سامسونگ” را سرچ می‌کند، یعنی توقع دارد انواع مختلفی از گوشی‌ها نمایش داده شود.

درنتیجه در وب‌سایت‌ها، تنها جایی که صفحاتی به این شکل وجود دارند، صفحات دسته‌بندی‌ها است. پس دسته‌بندی تأثیر بسیار زیادی در نرخ بازدیدهای سایت شما از سمت موتورهای جستجو داشته باشد.

دسته‌بندی‌ها وجه تمایز هستند

دسته‌بندی‌ها در وب‌سایت ما وجه تمایزی هستند، فرض کنید که شما فروشنده حوله حمام هستید. در سایت خود تعداد بسیار زیادی حوله بر اساس رنگ، برند و سایز دارید و اگر محصولات درون سایت خودتان را دسته‌بندی نکنید، تأثیر بدی دارد و کاربر بعد از ورود به سایت ممکن است سردرگم شود.

بنابراین شما باید محصولات سایتتان را بر اساس مهم‌ترین مواردی که ممکن است توسط کاربر سرچ شود، دسته‌بندی کنید.

سئو کردن دسته‌بندی‌ها

در سئو کردن دسته‌بندی‌ها، نیازی نیست شما کار خاصی انجام دهید، فقط کافی است کمی برای آن تولید محتوا کنید. در واقع شما در حین اینکه تولید محتوا می‌کنید، درواقع دسته‌بندی‌ها را تا حدودی پر می‌کنید و محتوا برای آن ایجاد می‌شود.

اما اگر بتوانید زمان بگذارید و برای دسته‌بندی‌ها، تولید محتوا کنید، برای سایت شما تأثیر مثبت خواهد داشت.

برای این کار باید وارد پیشخوان وردپرس خودتان شوید و وارد بخش محصولات » دسته‌بندی، شوید. در این قسمت شما وقتی محصولی را اضافه می‌کنید می‌توانید در قسمت توضیحات یک توضیح مختصر در مورد آن محصول بنویسید. اگر شما برای هر یک از دسته‌بندی‌ها، یک یا دو پاراگراف توضیحات بنویسید، برای سئو سایت عالی است.

دسته‌بندی‌های مناسب برای لینک‌های داخلی

فرض کنید که شما یک وب‌سایت درزمینه صنایع‌دستی طراحی کردید، مسلماً شما توقع دارید با کلمه “صنایع‌دستی” در گوگل بالا بیایید.قطعاً در سایتتان دسته‌بندی صنایع‌دستی را دارید و برای آن محتوا تولید می‌کنید. طبیعتاً در تمامی محتواهای موجود در سایتتان کلمه کلیدی صنایع‌دستی را زیاد به‌کار می‌برید. دقت داشته باشید که می‌تواند کلمه صنایع‌دستی را به دسته‌بندی صنایع‌دستی لینک بدهید، که این یک استراتژی بسیار خوب است.

قبلاً افراد مهم‌ترین کلمه کلیدی سایت را به صفحه اصلی لینک می‌دادند. در حال حاضر اگر این کار را انجام دهید حالت اسپم شناخته می‌شود. پس باید مهم‌ترین کلمه کلیدی را به مهم‌ترین دسته‌بندی لینک بدهیم.

همچنین بخوانید: بک لینک چیست؟

دسته‌بندی را با برچسب اشتباه نگیرید

برخی از افراد، برای هر محتوای سایتشان، برچسب‌های زیادی را برای هر محتوا ایجاد می‌کنند. مثلاً سایت‌هایی هستند که صد برچسب برای یک محتوا تولید می‌کنند، که این کار بسیار اشتباه است و درواقع خودکشی سایت محسوب می‌شود.

با یک مثال می‌خواهیم وجه تمایز دسته‌بندی و برچسب را برای شما توضیح دهیم:

فرض کنید که شما وب‌سایت صنایع‌دستی دارید، که مسلماً یک سری موارد مشابه هستند و همه محصولات آن ها را دارند و دسته‌بندی “صنایع‌دستی – صنایع‌دستی یزد – صنایع‌دستی سفالی” را ایجاد می‌کنید . ولی مثلاً یک صنایع‌دستی خاص برای روز مادر دارید که می‌توانید آن را جزء دسته‌بندی قرار ندهید و یک برچسب خاص بزنید.

البته برای این مورد هم می‌توانید یک دسته‌بندی ایجاد کنید. اما به دلیل خاص بودن آن، می‌توانیم آن را در حیطه برچسب‌ها قرار دهیم.

همه این موارد بستگی به آن استراتژی دارد که می‌خواهید مفهوم آن را روی سایت خود پیاده کنید.

پس به‌صورت کلی ما یک موردی که خیلی خاص است و به محصول ما مربوط است، اما اشتراک زیادی ندارد را به‌عنوان برچسب وارد می‌کنیم، دقت داشته باشید که برای هر محتوا، بیشتر از 3 یا 4 برچسب، در نظر نگیرید. قابل ذکر است که در صورتی که تمایلی به تولید محتوا ندارید می توانید درخواست سفارش تولید محتوا بدهید.

نمونه‌ای از ساختار دسته‌بندی

در اینجا می‌خواهیم با یک مثال ساده، ساختار یا استراکچر دسته‌بندی را برای شما توضیح بدهم. فرض کنید ما یک سایت فروش صنایع‌دستی داریم که در آن اولین یا مادر دسته ما، صنایع‌دستی است و می‌توانیم به‌عنوان زیر دسته‌ی، صنایع‌دستی که به‌عنوان دسته‌بندی اصلی ما است، شهرها را وارد کنیم.

که به‌صورت کلی نمایش آن به این صورت خواهد بود:

صنایع دستی > صنایع دستی ایران > صنایع دستی یزد

همان‌طور که می‌بینید ما یک دسته از همان چیزی که ارائه می‌دهیم داریم، بعد دسته کشوری و شهری را داریم. هریک از این موارد می‌تواند زیر دسته‌های مختلفی داشته باشد.

سعی کنید روی کاغذ، استراتژی سایت خودتان را رسم کنید تا بتوانید از این موضوع برای سئو سایت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنید. قابل ذکر است که می توانید از بخش مشاوره سئو سایت نت بازده در خدمت شما باشیم.

4 پاسخ

  1. عرض ادب و احترام
    خیلی ممنون از آموزش های فوق العادتون استاد
    یه سوال داشتم
    وقتی دارم یک محصول رو منتشر میکنم ، هنگام انتخاب دسته بندیش ، اشکال نداره که تیک چندتا دسته بندی رو براش فعال کنم؟
    طبق مثال شما ، مثلا من محصول ” کوزه سفالی ” رو هم برای دسته بندی >صنایع دستی شهر یزد فعال کنم و هم توی >صنایع دستی سفالی
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    1. سلام و درود آقای امینی
      خیر. مشکلی ندارد. در واقع نمی توان کوزه زیر دسته هر دو می باشد و می بایست انتخاب نمایید.

  2. سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم سایت نت بازده

    بابت آموزش های طبقه بندی شده سئو واقعا تشکر میکنم و منتظر ادامه دار بودن آموزش های نت بازده هستم.

    ارادتمند شما عبدالله

    1. درود بر شما
      خواهش میکنم، انشاالله منتظر ضبظ دوره جدید آموزش سئو باشید.
      با سپاس از حضور شما ❤️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قوانین :

لطفاً ابتدا قوانین عمومی سایت را مطالعه نمایید. 

1- سوشیال سیگنال یک خدمات برای ارتقاء سئو سایت با استفاده از سیگنال شبکه اجتماعی می باشد ، این پروژه توسط نت بازده با نام سوشیال سیگنال در شبکه های اجتماعی منتشر می شود.

2- سئو یک علم تجربی است و سوشیال سیگنال نیز توسط سئوکاران دنیا یک عمل مثبت برای بهبود سئو و نشان دادن فعال بودن سایت برای گوگل است. خدمات سوشیال سیگنال نیز مانند کارهای دیگر در زمینه سئو هنوز بطور 100% قابل محاسبه برای اندازه گیری میزان تاثیر در سئو نمی باشد ولی تجربه نشان داده است که تاثیر خیلی خوبی برای سایت های دارای سوشیال سیگنال گرفته شده است. لذا باید دقت داشته باشید که نت بازده هیچگونه مسئولیتی در قبال تاثیر مثبت یا منفی سوشیال سیگنال ندارد.

3- به منظور گزارش سوشیال سیگنال تنها گزارش اولیه و انتهایی شامل اطلاعیه شروع و تعداد نهایی سیگنال ها برای کاربران گرامی ارسال می شود. امکان ارائه هیچ گزارش دیگری در این خدمات نمی باشد همچنین لینک های ارسالی برای مشاهده فقط تا تاریخ خاصی امکان مشاهده دارند و پس از ارسال مسئولیت مشاهده سریع این گزارش با خود مشتری می باشد.

4- پروژه سوشیال سیگنال نیاز به اجرای دقیق کمپین داشته و تا 72 ساعت پس از خرید پروژه اجرا می شود.